dimecres, 24 de setembre del 2008

Benvinguts/des al Bloc!

Aquest bloc no intenta ser res més que una espai de comunicació, reflexió, lluites, queixes, inquietuts i opinions personals que tinc la necesitat d'expressar i que no trobo - de moment - millor lloc que aquest per exposar-les.
Si reconeixem exili com allunyament, voluntari o forçós, del territori d'un estat, per motius polítics o socials s'entrendrà una mica més la motivació pel naixement d'aquest bloc.
Des de la distància, les coses es veuen d'una altra manera i amb uns altres ulls i el valor de les coses també canvia substancialment. En definitiva, els sentiments s'acceleren, les emocions s'amplien, les reflexions t'envaeixen i les ganes de comunicar-te amb el teu entorn són constants.
Així doncs, des de Guatemala i amb el cor posat als meus estimats Països Catalans s'inicia aquest espai.

Salut, independència i socialisme!

5 comentaris:

jordi ha dit...

Doncs endevant les atxes!!!!!

Un altre exiliat,

Jordi.

Pepins ha dit...

Bones,

He vist que ja et bloquero, t'estas modernitzant molt trobo (blog, facebook, skype.....).

Si vols veure el meu blog: nzpepinsmireia.blogspot.com

Salut i Redolta, jejeje

Pepins

núria ha dit...

Bones, parlar de socialisme en un moment de crisi econòmica mundial, es una utopia. Vivim amb una societat, on ningú dona res per ningú, es la societat del SALVASE QUIEN PUEDA, doncs tothom mira per ell, i el veí del costat que es foti.
Som egoïstes per naturalesa i quan amb un conegut li passa alguna desgràcia, en el fons pensem, osti tu, millor ell que a mi.
Es o no?
La teva circumstància personal, et fa pensar en una societat social, plena de recuros per tota la població, però el que passa actualment arreu es que la societat ja no viu en l'estat del benestar que tan va costar aconseguir, sino que viu en la societat de la supervivènça.
Un petonet i cuida't.

Xm2 ha dit...

Salut Ramon!

Una abraçada molt gran a tots, de part meva, de la Montse i del Pau

http://xm2-ntermitent.blogspot.com/


Xavi

Xm2 ha dit...

Salut Ramon!

Una abraçada molt forta de part meva, de la Montse i d'en Pau.

Xavi

Jo també tinc un troç de blog:

http://xm2-ntermitent.blogspot.com/