divendres, 16 de gener del 2009

Israelians, els nous nazis

De veritat que m’havia proposat no escriure res sobre el conflicte entre Palestina i Israel, més que res pels molts comentaris i noticies que surten contínuament a tots els mitjans de comunicació i per els boníssims articles de periodistes i articulistes, que expliquen amb molta claredat la situació al pròxim orient.
Però és que arriba un moment que el grau d’indignació et supera i no pots més. És vergonyós com hi ha gent que pot justificar aquesta barbaritat i com molts catalans, comentaristes o tertulians (sí, una d’elles ets tu; Pilar Rahola) no criminalitzen el genocidi que Israel està cometent a Palestina.
Tots sabem que el conflicte bé de lluny i que hi ha organitzacions palestines que cometen activitats armades contra el poble jueu però res d’això és justificable.
La hipocresia de la nostra classe política i de la internacional és escandalosa. Com molt bé sabreu, no sóc gens partidari d’en Saura però que se’l condemni per assistir a una manifestació per aturar aquesta guerra és increïble. Perquè no es criminalitzen a tots els ministres espanyols que assisteixen a les manifestacions contra l’organització ETA? Llavors no interessa, veritat?.
El que passa és que els jueus tenen molts diners i moltes influències a tot el món i encara viuen del victimisme de l’Holocaust (Que consti que va ser una de les barbàries més grans de l’època moderna).
El problema és quan politics com Bush, Aznar, Blair, Putin i companyia creuen que ho poden combatre tot per les armes, senzillament quan ells critiquen les organitzacions que també ho fan. I jo em pregunto, on són tots els països que tan ràpid anaven a defensar no sé que a Afganistan i Iraq? Perquè no surten en defensa de Palestina ara?. Clar, aquests pobres islàmics no tenen ni merda.
Així doncs, ens trobem amb un genocidi encobert sense justificació, amb una desigualtat abismal de força i armament, amb una mortaldat enorme de civils palestins i amb el consentiment de tot Europa.
Israelians aneu molt equivocats si creieu que acabareu amb la problemàtica del poble palestí per les armes. El que podeu fer és anar construint el mur de la vergonya, que ja sabem tots que se us dóna molt bé. Sou els nazis del segle XXI i esteu creant un nou Holocaust.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Ramon:
Veig que encara no hi ha cap comentari al teu missatge sobre els israelians, l'he llegit detingudament i mostres la teva valentia a l'exposar de forma molt clara el teu sentir i el teu pensar. T'encoratjo a seguir dient les coses pel seu nom i a no "amagar el cap sota l'ala". Ànim i endavant!

Anònim ha dit...

Respecto totes les opinions, no crec que tots els israelians es mereixin aquest comentaris. Hi ha molts en contra de la violència, això mai surt per la tele, jo he estat a Israel i crec que en general son constructius i no destructius, dels palestins penso el mateix. que pensàven de nosaltres quan vam anar a Irak? En sembla que la majoria estaven en contra... La majoria d'ajudes que té el poble palestí venen d'Israel i USA, hi han moltes coses que no sabem dels Israelians, el que estic segur es que els periodistes que parles tan bé d'ells no són molt objectius.
Si vols que respectin les teves opinions hauries de treure la paraula nazi del títol, es ofensiva. Els israelians respecten la vida molt, pregunta a un palestí com tracten a les seves dones...